Eksamen avlyst

Eksamen vert avlyst for tredje skuleår på rad. Det blir trøblete for oss neste år 110222 1700 Patrick Hansen.


Pin Pa Blogg

Som andreklassing har han ennå ikke hatt en eksamen på videregående nivå mens tredjeklassingen Mari Røbergshagen.

. Året er nå 2022 og smittetallet har aldri vært høyere i Norge enn ved. Regjeringa vil gjennomføre den som vanleg. Sist oppdatert i går 0958.

Skriftlege og munnlege eksamenar i ungdomsskule og vidaregåande skule til våren blir avlyst. Mange elever mener eksamen i år også bør bli avlyst og viser til hjemmeskole koronakarantene og ulike tiltaksnivå som flere elever mener. Eksamen er òg ei viktig førebuing til kva som møter elevane i vidare studiar.

Det er skadeleg for elevane som mister sin einaste eksterne vurderinga av skulearbeidet deira. I dag informerte kunnskapsminister Tonje Brenna om at alle ordinære eksamener avlyses til våren. Avlysinga er eit resultat av dei strenge smitteverntiltaka som har råka skulane gjennom.

Eksamen blir avlyst for vidaregåande skule og 10. Blanda følelser på videregående etter avlyst eksamen. Livet mitt er satt på pause og antivaxere holder fjernkontrollen Digital undervisning nok en gang.

Kommentar Dette er en kommentar. I 2021 ble eksamen avlyst grunnet en usikker smittesituasjon streik og det ble argumentert for å avlyse på grunn av usikkerheten som kom rundt digital undervisning. Elevar over heile landet vil ha årets eksamen avlyst grunna tøff skulegang i koronatida.

Det sier 18 år gamle Christan Joel Nieuwenhuize på Rjukan videregående skole angående avlyste eksamener våren 2022. 25 under 25. Heile kull står no utan praktisk erfaring med eksamen.

Da Utdanningsdirektoratet anbefalte å avlyse årets eksamener skapte det naturlig nok debatt. Avlyst eksamen kan bli permanent. Årets russekull ligger an til å.

Ingen skam å snu om eksamen. Det kunngjorde kunnskapsminister Tonje Brenna Ap på ein. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Som i 2020 og 2021 er det koronapandemien som fører til dette.


Kvinne 47 Grat Over Gammel Bil Les Den Sterke Historien Kvinne

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel